Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Αποτελούν ιδανική λύση για καλυψη ειτε μικρών ειτε μεγάλων εξωτερικών χώρων.Με μεγάλη γκάμα σε σχέδια,υλικά κατασκευής και χρώματα σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

More

ΡΟΛΕΡ-ΣΤΟΡΙΑ

Σύστηματα εσωτερικής σκίασης τόσο για διακόσμηση όσο και για πλήρη ή μερική συσκότιση, διατίθεται σε διάφορα χρώματα και πανιά.Τα στόρια μπορούν να κατασκευαστούν είτε με αλουμίνιο ειτε με ξύλο.Τόσο τα ρόλερ οσο και τα στόρια αποτελούν ισάξια ιδανική λύση και χρησιμοποιούνται ανάλογα με την αρεσκεία σας. Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται είναι είτε με χειροκίνηση είτε με τηλεχειριζόμενο μοτέρ.

More

ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

Ένα εξελιγμένο σύστημα σκίασης που συνδυάζει την εργονομία με την χρηστότητα ,χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του χώρου, το οποίο κλείνει ερμητικά προστατεύοντας το ύφασμα ,διατηρώντας το καθαρό.Οι κασετίνες έχουν την δυνατότητα τηλεχειρισμού για μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, ενώ οι βραχίονες που διαθέτει εξασφαλίζουν το ιδανικό τέντωμα του υφάσματος.

More

ΤΕΝΤΑ ΚΑΠΟΤΙΝΑ

Τοποθετείται για τη κάλυψη παραθύρων, ημιυπαίθριων χώρων, εισόδων καταστημάτων και πολυκατοικιών.Ο σκελετός είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο, τα πλαστικά μέρη είναι από νάϋλον και η επένδυση από ύφασμα ή PVC

More

ΤΕΝΤΑ ΚΑΘΕΤΗ-ΡΙΝΤΟ

Κάθετη τέντα για προστασία από τον αέρα, το κρύο, τη σκόνη και τη βροχή, τοποθετείται κυρίως στα πλαϊνά των μπαλκονιών.Ανάλογα με την αρεσκείας σας τοποθετείται ειτε πανί για την προστασία απο τον ήλιο και  τα αδίακριτα μάτια ειτε ζελατίνα που παρέχει και επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον λόγω του ότι είναι διαφανής.Ιδανικές για εκείνους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον εξωτερικό τους χώρο όλο τον χρόνο

More

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΗΡΙΔΕΣ

Σταθερή κατασκευή η οποία αποτελείται από σιδερένιες σωλήνες ή σωλήνες αλουμινίου που τοποθετούνται σταθερά στο μπαλκόνι για μεγαλύτερη αντοχή στον αέρα και μέγιστη προστασία από τον ήλιο τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων επιφανειών. Ξεκινούν από την βάση της εγκατάστασης της τέντας και ακουμπάνε στα κάγκελα του μπαλκονιού η στο πάτωμα. Ιδανική για ρετιρέ. Συνήθως ειναι χειροκίνητες αλλά υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης ηλεκτρικού μοτέρ.

More

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Τέντες με βραχίονες είναι οι τέντες που χρησιμοποιούν πτυσσόμενους βραχίονες κατά μήκος της τέντας.Η επιλογή τους κατά βάση γίνεται για λόγους αισθητικής ή στην περιίπτωση που δεν είναι δυνατή η υποστήριξη της αντιρίδας, παραδείγματος χάρη στρογγυλά μπαλκόνια , πολυμορφικοί χώροι. Εξασφαλίζουν εργονομία και το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα με αντοχή στον χρόνο.Εχουν δυνατότητα τηλεχειρισμού ή χειροκίνητης χρήσης.

More

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Το μεγαλύτερο αλλα και το πιο όμορφο σύστημα σκίασης με δυνατότητα προβολής εως 10m.Κατασκευασμένες απο αλουμίνιο εγγυόνται αντοχή στο χρόνο.Παρέχουν τέλεια στεγανοποίηση με τη χρήση υδρορροής αλουμινίου.Με ασύρματη ηλεκτροκίνηση που εχει την δυνατότητα να σταματάει σε όλα τα μήκη προβολής

More

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

nyfan tencate logo 0
dιckson
marlon
somfy2